Zomertijd: Top vakanties met korting

Het is zomer en vakantietijd. De perfecte tijd dus om op reis te gaan. Door onze nieuwtjes te volgen, blijf je steeds op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen. Daarom kun je nu tegen aantrekkelijke prijzen op reis.


 

Korting op je verblijf

Op reis gaan met korting is altijd meegenomen. Daarom is het zeker een goed idee om het aanbod van Pierre & Vacances te bekijken. Zij hebben momenteel een schitterende actie waarbij je tot 40% korting kunt krijgen op je verblijf. Er zijn bovendien verschillende bestemmingen waar je uit kunt kiezen. Neem snel een kijkje en boek je verblijf vroegtijdig bij Pierre & Vacances om teleurstellingen te voorkomen!

Extra korting op reizen naar Spanje

Het wordt bij Pierre & Vacances alleen maar leuker, want als je kiest voor een vakantie in Spanje, dan krijg je nu 5% extra korting op je vakantie. Je dient er wel snel bij te zijn, want deze aanbieding duurt slechts tot en met 3 augustus bij Pierre & Vacances

Extra korting op vakanties naar de kust

Pierre & Vacances sluit geen bestemmingen uit. Wil je dus niet naar Spanje reizen, maar wel naar de kust, dan is dit je kans om er ook 5% extra korting op te krijgen. Wees er snel bij, want ook deze aanbieding van Pierre & Vacances is slechts geldig tot en met 3 augustus!

Ook extra korting op je vakantie in de bergen

Bij Pierre & Vacances kun je ook terecht voor een super vakantie in de bergen. Wanneer je in de bergen verblijft, kun je er ook een leuke wandel- of fitnessvakantie van maken. Het is namelijk een goede cardio oefening om in heuvelachtige gebieden te lopen/ joggen. Boek daarom tot en met 3 augustus je vakantie in de bergen met 5% extra korting bij Pierre & Vacances.

Andere vakanties met korting

Een ander reisbureau waar ze regelmatig aantrekkelijke acties hebben is Travelbird. Hier specialiseren ze zich in dichtbijvakanties, maar je kunt er ook terecht voor verre reizen, citytrips en ga zo maar verder. Er zijn bij Travelbird elke dag unieke reisaanbiedingen waar je korting op krijgt. Neem snel een kijkje en ga voordelig op reis dankzij Travelbird!

Voor welke vakantie je ook kiest, je krijgt er extra korting op als je via Korting.com boekt!

Categories: