Super lenteveranderingen in en rond het huis met korting

Binnenkort is het weer lente. Dan is het een goed idee om in en rondom je huis het een en ander te veranderen. Dit kun je doen met verschillende stijlvolle accessoires. Bovendien krijg je korting als je via Korting.com bestelt!

 

Inspiratie en advies

Een van de shops die we kennen geeft deskundig advies op het gebied van veranderingen in je woning. Deze shop voorziet je van diverse woonproducten en laat de mogelijkheden op inspirerende wijze zien. Neem gauw een kijkje op de website van VT Wonen, bekijk het “lenteklaar” assortiment en de verschillende woningmogelijkheden en laat je inspireren!

Leuke, jonge thuiswinkel

Een andere shop waar je tegen aantrekkelijke prijzen leuke spullen voor je huis kunt kopen is Tommy Teleshopping. Deze leuke, jonge thuiswinkel staat voor snel en gemakkelijk winkelen. Je kunt kiezen voor artikelen in verschillende categorieën zoals wonen, beauty, keuken, vrije tijd en fit & slank. Deze aantrekkelijke artikelen zijn (nog) niet in winkels te verkrijgen en zijn speciaal geselecteerd door Tommy Teleshopping!

Design meubilair tegen betaalbare prijzen

Als je alleen designspullen in je woning hebt, dan vul je deze artikelen aan me design meubilair. Dit vind je bij FurnLAB tegen betaalbare prijzen. Je kunt bij deze shop onder andere kiezen voor diverse design stoelen, tafels, barkrukken, bureaus, verlichting en fauteuils. In het kort vind je daar alles wat je nodig hebt om je woning een complete make-over te geven! Neem dus snel een kijkje bij FurnLAB en verfraai je woning met diverse design artikelen tegen betaalbare prijzen!

Make-over voor je tuin

Als je veranderingen aanbrengt aan je interieur, dan is het belangrijk om ook je tuin een make-over te geven. vidaXL biedt artikelen aan voor je garage, tuin, huis en klussen. De producten zijn van het eigen huismerk en zijn afgestemd op het dagelijkse leven: koken en eten, in de tuin vertoeven of tuinieren, slapen en wonen of gewoon gezellig samen komen. Bekijk de leuke producten in het assortiment van vidaXL en geef je tuin net zoals je woning een make-over!