Met korting le quatorze juillet in Frankrijk meemaken

Ben je nog nooit in Frankrijk geweest op 14 juli? Dan is dit jaar jouw kans om te genieten van deze te gekke feestdag. Le quatorze juillet is de herdenking van de start van de Franse Revolutie. De viering van deze feestdag is in Frankrijk best traditioneel met veel vuurwerk en verschillende leuke shows en parades. Maak het dit jaar mee tegen een aantrekkelijke prijs! Bij Korting.com vind je de beste aanbiedingen.

Eerste klas reizen naar Frankrijk

Reizen met de trein is voordeliger dan reizen met het vliegtuig. Tegelijkertijd ben je als persoon met hoogtevrees helemaal op je gemak in een trein. Nu kun je bovendien voordelig eerste klas reizen naar Frankrijk om le quatorze julliet mee te maken. Dit kan als je kiest voor de trein van NMBS Internationaal. Dit reisbureau biedt eerste klas vervoer aan naar de super bestemming Frankrijk. Ga met NMBS Internationaal al vanaf 39 euro eerste klas naar Frankrijk en maak de herdenking van de Franse Revolutie mee!

Verblijf in Frankrijk

Als je naar Frankrijk reist om de herdenking van de Franse Revolutie om le quatorze julliet mee te maken, dan heb je ook een verblijfplek nodig in Frankrijk. Je kunt voordelig in een vakantiehuis, chalet of villa verblijven als je kiest voor een van de aanbiedingen van Villa XL. Er zijn voordelige huizen in Frankrijk waar je je helemaal thuis kunt voelen. Bovendien kun je je hele gezin meenemen wanneer je voor een groot vakantiehuis van Villa XL in Frankrijk kiest!

Wil je liever in een kleiner vakantiehuis verblijven wanneer je naar Frankrijk gaat voor le quatorze julliet? Dan kun je kiezen voor een van de vakantiehuizen van Atraveo. Er zijn veel mogelijkheden en enorm veel acties. Dus je verblijft rond de herdenking van de Franse Revolutie voordelig bij een van de vakantiehuizen van Atraveo!

Vakantiepark in Frankrijk

Als je de herdenking van de Franse Revolutie niet vanuit de stad wilt meemaken en je liever in een vakantiepark in Frankrijk blijft rond deze periode, dan kun je kiezen voor een verblijf van CenterParcs. Je kunt in een van deze vakantieplekken heerlijk tot rust komen tijdens of na de drukte van le quatorze julliet. Bij CenterParcs kun je zelfs je hele gezin meenemen. Bekijk het aanbod van CenterParcs snel om rond de Franse Revolutie tot rust te komen in Frankrijk!