Leuke paasdagen met korting

Het is straks weer Pasen. De periode waarbij Christenen de kruisiging en opstanding van Jezus Christus herdenken. Een traditie die door de jaren heen is ontstaan is dat men elkaar rond Pasen heerlijke paaseitjes geeft of een paasfeest organiseert. Volg onze tips en geniet van onvergetelijke paasdagen met korting!

 

Paasfeest met korting

Ga je binnenkort een paasfeest organiseren? Dan heb je de juiste versieringen en snacks nodig. 

Voor een geslaagd paasfeest koop je de decoratie bij Fun en Feest. Deze winkel verkoopt decoratie en kostuums voor elke gelegenheid. Voor Pasen kun je dus ook bij deze shop terecht. Wat dacht je van een decoratieset waarbij het lijkt alsof er paaseitjes uit de lucht hangen? Dit is ideaal voor een leuk paasfeestje. Je kunt ook een eierendecoratie set aanschaffen om zelf een meesterwerk op eitjes te creëren.

Het thema komt pas echt tot uiting als je ook voor de paaskostuums kiest. Daarom heeft Fun en Feest paashaaskostuums voor jong en oud. Als je niet het gehele kostuum wil aandoen, dan kun je ook alleen de oren van de haas in de vorm van een bandeau aandoen. Neem snel een kijkje bij Fun en Feest voor de leukste paasartikelen!

Chocolade eitjes

Wat niet mag ontbreken bij een super paasfeest zijn de heerlijke chocolade eitjes. Tegenwoordig zijn deze chocolaatjes nog aantrekkelijker, 

omdat je behalve de klassieke modellen in gekleurd papier ook voor gekleurde paaskonijntjes van chocola kunt kiezen. Er zijn gele paaskuikentjes die je kunt opeten. Deze zijn namelijk van witte chocolade gemaakt en zijn te verkrijgen bij Choco Holic. De naam zegt het al: dit is dé shop waar je naartoe gaat als je op zoek bent naar heerlijke chocolade. Is witte chocolade niet echt je ding? Dan kun je ook voor een set chocolade kiezen in de vorm van de kop van de paashaas, een paaskip met paaseitjes, de paashaas met eitjes en ook gewoon schattige paaseitjes. Deze zijn allemaal van melkchocolade gemaakt. Choco Holic heeft zelfs hazelnootjes die zijn bedekt met chocolade. Proef je het al?

In verband met Pasen krijg je bovendien bij Greetz ook korting op heerlijke chocolade berichten. Wat is een chocolade bericht denk je nu misschien? Dit is een bericht dat gevormd wordt met heerlijke chocolade die letters erop heeft. Je kunt bijvoorbeeld de tekst “Vrolijk Pasen” sturen naar een geliefde. Bekijk het assortiment van Greetz en koop ook daar heerlijke chocolade met korting!

Pasen is een periode om te bezinnen, maar dat betekent niet dat je niet mag genieten van heerlijke chocolade of dat je geen feest kan organiseren om samen met je vrienden en geliefden te bezinnen. De beste paasdeals vind je bij Korting.com en via ons shoppen betekent altijd extra korting!

Alvast een Vrolijk Pasen namens het team van Korting.com!