Je relatie nieuw leven in blazen

Het kan ons allen overkomen. Je bent gelukkig met je partner, maar plotseling is er geen "vuurwerk" meer in de relatie. Dit kun je op verschillende manieren oplossen. Wij laten je zien welke shops aantrekkelijke deals hebben op dit gebied en geven je extra korting op je bestelling.

 

Direct een extreme oplossing

Deze oplossing zouden we niet aanraden als je nog van je partner houdt, maar als je direct een extreme oplossing zoekt, dan kun je ervoor kiezen om je huidige relatie te beëindigen. Dit besluit betekent echter niet dat je alleen hoeft te blijven. Er zijn tegenwoordig verschillende datingsites waar je je kunt inschrijven om snel weer een nieuwe partner te vinden die bij je past. Verschillende datingsites hebben dan ook een bepaald thema. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe partner met een maatje meer op Maatjemeer Match of bijvoorbeeld een (tijdelijke) partner die alleen op zoek is naar een leuke vrijpartij. Een dergelijke partner kun je vinden op Ondeugend Daten.

Als beide partners het goed vinden, kunnen jullie je ook beiden inschrijven op Regio Swingers. Dit is een datingsite voor mensen die al in een relatie zijn, maar iets spannends buiten zoeken. Alles blijft discreet en jullie kunnen (samen) genieten van spanning.

Extreme spanning

Spanning terug brengen in je relatie hoeft geen moeilijke opgave te zijn. Je dient alleen gebruik te maken van de juiste hulpmiddelen. Een extreme manier om je relatie weer spannend te maken is door BDSM uit te proberen. Je hebt vast wel van het boek vijftig tinten grijs gehoord. En als je dit boek niet hebt gelezen, heb je de film vast wel gezien. Dit verhaal laat zien hoe je op consensuele manier "spelletjes" kunt spelen met elkaar om jullie seksleven nieuw leven in te blazen.

Er is een shop die zich helemaal op deze levensstijl heeft gericht en dat is BDSM Store. Bij deze shop vind je onder meer zwepen en maskers en ga zo maar verder. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het uitgebreid assortiment van BDSM Store nu!

De rustigere aanpak

Wil je niet meteen voor een extreme aanpak kiezen? Geen nood. Dan kun je een kijkje nemen bij Spice Up. Deze webshop is helemaal gericht op het herstellen van je liefdesleven en blaast je relatie nieuw leven in. Je kunt er onder meer terecht voor geurkaarsen en massagebenodigdheden.

Er zijn daarnaast ook spannendere artikelen voor je voorspel zoals grappig ondergoed voor mannen. Wat dacht je van een boxer waarop staat "slide to unlock" of eentje met een olifantenkop en de penis vormt dan de slurf van de olifant? Deze spullen en nog vele andere kun je vinden bij Spice Up. Neem snel een kijkje!