Alcoholische drank en accessoires voordelig in de feestmaand

December is een feestmaand. We vieren in deze maand zowel kerstmis als oud- en Nieuwjaar. Het is dus de perfecte maand om wijn, whisky en andere alcoholische drank te drinken. Wij hebben de perfecte aanbiedingen voor je die goed aansluiten bij deze feestmaand.



 

Whisky wedge in de aanbieding

Wanneer je drinkt, vooral wanneer je in de feestmaand drinkt, wil je niet dat je whisky waterig wordt. Daarom gebruik je geen ijsblokjes in je whisky, maar de whisky wedge. Deze vult de helft van je glas met ijs, waardoor er slechts een klein deel van het ijsoppervlak wordt blootgesteld aan de whisky. Dit maakt dat het ijs veel langzamer smelt dan wanneer je normale ijsblokjes gebruikt. Drink met mate, maar drink op de juiste wijze door in december de whisky wedge tegen een actieprijs aan te schaffen bij Megagadgets!

Korting op de cocktailspinner

Ben je niet zo’n whiskyliefhebber? Dan kun je zeker een cocktail drinken. Deze drank is minder sterk en smaakt ook goed. Er zijn zoveel cocktailvarianten waar je uit kunt kiezen. Bovendien heb je voor veel van de cocktails cocktailshakers nodig. Een cocktailspinner spint je cocktail binnen de kortste keren en de pomp draait je brouwsel op de juiste snelheid, zonder teveel kracht. Maak sneller, leuker en makkelijker cocktails in de feestmaand, december en koop je eigen cocktailspinner tegen een speciale verlaagde prijs bij Megagadgets!

Traditioneel: wijn tegen een aantrekkelijke prijs

Als je geen whiskypersoon en ook geen cocktailliefhebber bent, dan is het zeker een goed idee om een heerlijk wijntje te drinken. Wij kennen verschillende wijnwinkels waar je terecht kunt om tegen een aantrekkelijke prijs wijn te kopen.

Wijn van een bepaalde streek

Als je wijn koopt, kies je natuurlijk voor een wijnsoort die jij lekker vindt. Daarom is het belangrijk dat een online wijnwinkel een goede zoekfunctie heeft. Wij kennen een online wijnwinkel waar je terecht kunt voor verschillende wijnen. Bij Vinodirect kun je veilig en snel op wijn, streek of type selecteren. Binnen enkele stappen heb je dankzij Vinodirect tegen een voordelige prijs je favoriete wijn in huis!

Meer dan alleen wijn en super voordelig

Behalve Vinodirect kun je bij een andere online wijnwinkel terecht voor meer dan alleen wijn. Bij Vinoshop hebben ze namelijk behalve wijnen ook nog eens aperitieven, schuimwijnen, likeuren en champagnes. Je vindt bij deze shop namelijk merken zoals Porto Romariz, Château de Seguin, Louis de Jolimont en Mozart. Voor heerlijke traditionele alcoholische drank zoals wijn en champagne tegen aantrekkelijke prijzen kies je voor Vinoshop!