Aantrekkelijke korting op kleding en schoenen

Beetje bij beetje wordt het steeds warmer. Nu is dus de perfecte tijd om tegen verlaagde prijzen winterkleding te kopen of om alvast kleding voor het volgende seizoen aan te schaffen. Bekijk de assortimenten van de shops die bij ons zijn aangesloten en geniet van de kortingen!

 

 

 

Schoenen met korting

Als je op zoek bent naar schoenen, dan raden wij je aan om te kiezen voor de mooie schoenen van Spartoo. Zij geven elke maand leuke kortingen op je bestellingen. Afhankelijk van je bestelwaarde krijg je bij Spartoo deze maand van 10 tot 20% korting. Neem snel een kijkje en sla je slag!

 

Afgeprijsde schoenen, tassen en accessoires

Wil je niet speciaal nieuwe schoenen, maar zoek je naar aantrekkelijk geprijsde tassen en accessoires? Dan neem je vandaag nog een kijkje bij Brantano. De laatste ronde van de solden zijn bij deze shop van start gegaan. Voor jou betekent dit dat je kunt profiteren van 20% extra korting op de reeds afgeprijsde artikelen tot -70%. Bekijk dus snel het assortiment van Brantano en vindt iets leuks voor jong en oud!

 

Korting op kleding

Ook op kleding krijg je nu korting bij verschillende shops. Als je nu shopt bij Zalando dan krijg je korting op de dames- en herencollectie. Bekijk het assortiment van Zalando snel en geniet van kortingen!

Je kunt momenteel ook bij La Redoute genieten van extra hoge kortingen tot 80%. Deze leuke actie van La Redoute geldt op duizenden artikelen van de mode- en decoratieafdeling. De levering bij deze shop is bovendien geheel gratis. Je hoeft alleen gebruik te maken van de unieke kortingscode en je kunt profiteren van super kortingen. Wees er wel snel bij, want deze actie van La Redoute is beperkt geldig!

We hebben allemaal kleding nodig en daarom zijn er meerdere shops die kleding met korting aanbieden. Voor unieke mode kun je nu terecht bij Superdry. Zij verkopen van jeans tot T-shirts en accessoires en van tassen tot hoodies en jacks. Bovendien worden al deze artikelen in de vorm van verlengde solden aangeboden. Als je nu shopt bij Superdry krijg je kortingen tot maar liefst 50% op de collecties voor dames en heren!